Инфлуенсерките кои живеат „на висока нога“ фатени на дело и тоа 6 пати

Фактот дека скоро сè што гледаме на социјалните медиуми е лажно во денешно време, веќе не е за никого изненадувачки. Инфлуенсерите сепак пронаоѓаат нови начини за да ѝ „мачкаат очи“ на јавноста. Неодамна корисник на Твитер ја откри мистеријата зад патувањата во приватни авиони на некои инфлуенсерки. Во Лос Анџелес, Калифорнија, има простор за изнајмување кој изгледа сосема исто како внатрешност на приватен авион и чини 64 долари за изнајмување од час. Еве ги инфлуенсерките кои „патуваат во празно“.