Инспиративни луѓе кои имаа доволно храброст да си го отстварат сонот

Исплата на долг, слабеење или изработка на сопствен велосипед се цели што се многу реални, но сепак одземаат многу енергија и волја. Главната работа е да имате доволно желба да го направите првиот чекор, а потоа, еден ден, вашите напори ќе бидат наградени.

Им посакуваме среќа на сите оние кои се на пат да ги отстварат своите соништа и сакаме да споделиме приказни кои ќе ве инспирираат.

„Желбата да го подобрам лизгањето и да ги избегнам новите проблеми со стапалата ме натера да направам промени во исхраната. ”

„43 до 53. Деценијата што ми го спаси животот“.

„Мојот пријател праша: „Кој е тоа? “Откако ги виде моите слики од свадба, решив дека е време за нови.“

„Мојата прекрасна сестра, живеејќи го својот сон како Принцезата Бел на националната турнеја на„ Убавицата и Ѕверот “.

„Без да вложите напор, никогаш нема го дознаете вашиот вистински потенцијал“.

„Нешто повеќе од 2 години и конечно го исплативме долгот од 63 илјади долари!“

„Пред 10 години ја завршив својата цел да го извозам целиот пан-американски автопат. Сонот е остварен! “

„Го нацрта нејзиниот фустан од соништата, а нејзината баба и’ го направи. “

„Моите баба и дедо само што пристигнаа во САД. Цел живот им беше сон да дојдат тука “.

„Јас на 30 и 40. Многу може да се случи за 10 години“.

„Јас го изградив овој Рали ‘86. Горд сум на себеси за прв пат по долго време! “

„Никогаш не се откажувај од себеси!“