Инстагамџиките малку претерале со фотошопот, па немсто за восхит, сега се за потсмев

Повеќето од нас веројатно се виновни за изменување на сликите на социјалните мрежи. Но, некои не застануваат тука. Тие одат над фотошоп, измислувајќи тотално нова верзија од себе. Како и да е, тие не залажуваат никого со нивните науспешни обиди.

Овие инстаграмџии дефинитивно треба да размислат за курс за фотошоп.