Инстатутката имаше мала, но смешна незгода во кадата

Правењето жешки фотосесии во карантин не е лесна работа.

Додека излегуваше од кадата, силиконите излегоа на виделина :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.