Инстатутката му дава новогодишен подарок на својот дечко: Одбери еден број од 1 до 5

Фраерот навистина има голема среќа 🙂.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.