Инстатутката потрошила над 1 милион евра на операции за на улица некој да помисли дека е Ким Кардашијан

Да сака да изгледа поубаво, да ја разбере човек некако, но да сака да личи на некого, тоа е веќе забеганиот дел. Од каде ѝ се толку пари за пластични операции, погодете сами.