Инстатутката се избламира со фотосесијата на вратата на комшијата

Не е лесно да се одржува славата стекната со голетарење, а не било лесно ни да се одржува рамнотежата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.