Инстатутката седнала да се слика на погрешен автомобил

Автомобилот има систем за заштита од штетници кој се активира на далечинско :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.