Инстатутката сега ќе ви покаже какво салто наназад научила да прави

Колку е појака девојката, толку е посмешно паѓањето. Како само се засади во песокот = БЕСЦЕНЕТО!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.