Инстaтуткaтa виде гарда во Копенхаген и реши да помаршира малку со нив

Некои луѓе до толку забегаа со социјалните мрежи што почнаа да личат како да се од друга планета.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.