Инстaтуткaтa Вики Одинцкова отиде едно ниво погоре од своите сопернички во потрага по лајкови

Сите конкурентки можат да се сликаат разголени, но ајде да видиме која од нив има храброст да направи ваква лудост.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!