Интересна, вистинска случка со Тоше Проески, која кажува многу за тоа каков човек беше

Не за џабе на целиот Балкан, и после толку време, е најпочитуваниот музичар од Македонија.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.