Интервју со плавуша, ама ептен плавуша :)

Тоа што го има по вицовите е ништо, во споредба со тапоста на оваа девојка!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.