Интервју со охридската легенда Миле Пендик на тема животот во Охрид

Има што да каже човекот, слушнете го! Муабетот се однесува и на цела Македонија. Има дневно политички ВМРО/СДСМ муабети, но има и добри поенти.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.