Инвазија на скакулци во неколку индиски села (2 видеа)

Масивни роеви на скакулци нападнале неколку села од областа Гуџарат во Индија, доаѓајќи од пакистанска страна. Локалните фармери очајно се обидуваат да си ги заштитат своите ниви од штетниците.