Ирските земјоделци направија календар за 2020 година и навистина е еден од најјаките

Календарите со жешки пожарникари и храбри полицајци не се нешто што изненадува и сите ги очекуваат. Но, креативноста станува поголема кога се прави календар за една интересна професија… земјоделец.

Ирските земјоделци не се плашат да покажат што имаат и сето тоа да го прикажат во календар.