Исклучително храбар и револуционерен потег на Нинтендо во играњето видео игри дома

По повод 35 годишнината од создавањето на легендарната игра Супер Марио, Јапонците го претставија најновото издание кое се игра во вашата дневна, но не на начин на кој до сега сте играле.