Искрено, што очекуваше девојката, која дошла со намера да го ошамари школскиот?

А школскиот има нулта толеранција кога некој ќе му ja повреди гордоста.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!