Испорака на иверка опасна по живот

Немаш јаже да го врзеш товарот, не е проблем, Господ ти дал раце, но не и мозок!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!