Исправање грб по традиционална кинеска медицина

Финтата кај оваа техника е или ќе те биде или ќе се збогуваш од кичмата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.