Италијанците сосема полудеа затоа што им ги затворија кафичите и рестораните после 6 часот попладне

Интересен контраст: Во март, кога целосно ги заклучија, сите седеа дома и слушаа и почитуваа секакви мерки. Сега мерките се далеку поблаги, а сите излегоа на улица да протестираат.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!