Италијанец има совршена реакција кога свршеницата ќе побара ананас на пица

Дали ананас на пица е прифатливо или не, е честа дебата помеѓу гурманите. Некои луѓе ја ценат слатко-солената мешавина, нежната киселост на овошјето со соленоста на сирењето. Другите едноставно не можат да го поднесат вкусот, честопати гледајќи го како не само непријатен, туку и морално погрешен.

@carloandsarahCarlo has had it with me🤣♬ original sound – Carlo and Sarah

Овој Италијанец даде совршен одговор кога неговата свршеница го праша: „Дали мислиш дека ако побарам ананас на пицата ќе ми дадат?“

На видеото можеме да го слушнеме Италијанецот како вели: „Не знам, но ако го направиш тоа не можам да продолжам да живеам тука. Не велам дека не е во ред, но ако луѓето дознаат дека си ми свршеница ќе треба да се иселам оттука“.