Итната медицинска помош работи брзо и ефикасно

Брзо го сместија за таму каде што тие се тргнале.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!