Итра финта за кражба на колбас од супермаркет со магија

Продавачката и менаџерот на продавницата ги испратија со насмевка и благодарност на лицата затоа што им го „разубавија“ денот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.