Итра кражба на мотор или чиста несмасност?

Човеков пробува мотор, но тоа го прави прв пат во животот. Толку не знае да вози, што за малку ќе се искршеше, НО… После овој инцидент, никој повеќе не ги видел ни возачот ни моторот.