Итриот Пакистанец успеа да ја одбегне казната 100 стапа по грб за тој што нема да ги почитува препораките

Полицијата го запре итрецот во градот Карачи и таман да го клекне на колена за да си го добие заслуженото, тој почна да игра 🙂