Итро 9-годишно девојче го збуни и надмудри сомнителниот возрасен манијак кој ја следеше во зградата

Живееме во време во кое се чини дека има повеќе ненормални луѓе од нормални. Погледнете што му се случи на ова 9-годишно девојче кое се враќаше дома од училиште.

Тоа забележало дека сомнителниот возрасен маж ја следи и мудро успеа да го измами во згадата, да излезе надвор, за набрзо потоа да се врати заедно со нејзиниот татко, кој за среќа бил некаде во соседството.

Инцидентот се случи во рускиот град Ступино. Полицијата го уапси човекот и тој е регистриран пациент со ментален проблем, но бидејќи ништо не се случило, не може да се претвори во кривично дело. Видеото како мажот го следи девојчето е застрашувачко.