Ивана доби предлог од „инвеститор“ кој сака да инвестира во втора девојка

Автор: Ивана

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.