Изберете милијардер! Проверете што можете да купите со парите на Џеф Безос, Илон Маск, Трамп и многу други

Нема човек кој што барем еднаш не си замислил што може да купи кога би ги имал парите на познатите милијардери. Затоа на некој креативен човек му текнало соновите да ги изреализира, па барем делумно. Постои начин да видите што и колку работи можете да купите со богатството на најбогатите луѓе во светот.

Секако, само можете да видите не и навистина да купите, ама утешна награда е што барем сега ќе знаете што сѐ може да се купи за тие вртоглави износи.

Кликнете ТУКА за да дојдете до страната каде што можете да се „испробате“ како милијардер. Потоа кликнете на Choose A Billionare. Потоа изберете си го посакуваниот милијардер и кликајте на работите од листата подолу кои би сакале да ги купите.

Уживајте во шопингот, гледајте да не потрошите сѐ… 🙂