Избор црн хумор видеа, со разиграните носачи на ковчези

Црн хумор за црни времиња. Интересен факт: Љубителите на црн хумор се соочуваат со комплексна обработка на информации, а тоа би значело дека само високо интелигентен човек може да ги разбере овие морничави шеги. Емоционалната нестабилност и нагласената агресивност манифестираат намалено уживање во црниот хумор.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.