Избор видеа со киксови при пукање, од кои мускулите за смеење ќе ви бидат благодарни

Во изборот има и некои постари видеа, но заслужуваат да се погледнат уште еднаш.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.