Избриши го бројот на мојот дечко оро*пијо!

Женска тепачка во градски автобус! Дневна доза сеир.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.