Излегувањето навечер во Русија е вистинска авантура кога вакво нешто те демне

И мајката и мечето си се шетаат и сакаа да ја поздрават тетката, но таа не им возврати.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!