Измамници ѝ се јавуваат на девојка, професионален гласовен актер, која го имитира гласот од автоматските телефонски секретарки

Наместо тие неа да ја зафркнат, таа фати да ги зафркава :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.