Изнервираниот Турчин во кавгата со комшијата, почна да фрла предмети од балконот и фрли нешто што не смееше

Ретко глуп начин да си ја скршиш клучната коска и да добиеш потрес на мозокот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!