Изолација 11-ти ден: Играм со жената трговски центар… (виц)

Изолација 11-ти ден: Играм со жената трговски центар. Ги извадив сите алишта од шифоњерот, што ги купила а никогаш во животот не ги облекла. На сите им ставив евтини цени и пак ѝ ги продавам. Ниту едно не ѝ се допаѓа.