Израелецот осомничен за убиство на својата мајка и тетка мисли дека е мачка додека влегува во судницата

Ова е Николас Гилад Перег, Изралец осомничен за убиство на својата мајка и тетка во Аргентина. Вака изгледаше внесувањето во судница на осомничениот, кој или е луд или сака сите да мислат дека е луд. Судските вештаци ќе утврдат.