Израелските безбедносни сили против случаен минувач

Човекот само се беше загледал во телефонот и не можеше ниту да се освести што се случува.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!