Јакиот билдер му се нафрли на малото човече и не го очекуваше она што го снајде

Понекогаш потценувањето може скапо да ве чини.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!