Јако горење гуми и бесно дрифтање на автомобилско шоу во Гостивар

Носењето маска на брадата е задолжително, за да не те казни полицијата! И во другите градови е така!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.