Јапонец покажува што се случува доколку ве намамат во погрешен ресторан

Во еден кварт на Токио постојат луѓе кои ве мамат да одите во одреден бар, кажувајќи ви пристапна цена и ветувајќи добра забава. Пријателот на влогерот веќе се изгорел, а сега тој се обидува да ги докаже работите. Овие барови се најчесто во сопственост на мафијата, како Јакузите и по страв за својот живот секој ја плаќа огромната сметка.