Јапонски фотограф ги фаќа во вистински момент најслободните жители на планетата

Птиците се симбол за слободата и јапонскиот фотограф Кејсуке Ода го знае тоа најдобро. Тој прави фотографии од неверојатни птици што тешко е да се поверува дека навистина постојат.