Јапонскиот бас вокал Казухиро Корецу ја пее “Ако умрам ил загинам”

Казухиро Корецу пее во операта во Токио и е голем заљубеник во македонската народна музика. Замислете само колку труд треба да вложите ако вие треба да отпеете нешто на јапонски. Му симнуваме капа за изговорот.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.