Јас сум Ристо трактористо и изгледам многу чисто

Ја паметите ли песната од Ристо Бомбата? Ептен си одговара со видеото :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.