Јунакот за влакно ќе настрадаше од џиновската кобра

На два пати го промаши само за неколку сантиметри. Се гледа дека и тој се подуплаши иако продолжи да се прави бестрашен.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!