Јужноафрикански возач на годината кој решил да се дотера додека вози

Прилично добро се среди, а верувме дека на крајот имал и „шминка“.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!