Кај ми е колата? Човеков станува наутро и надвор го дочекаа големо изненадување!

Наврнало толку многу снег, што ретко кој може да си го најде автомобилот. Интересно е што на покривите на куќите воопшто нема снег, што значи дека и ветрот замешал прсти во ова.