Кај нас сѐ е за малку (виц)

• За малку Евровизија
• За малку Оскар
• За малку Нобелова
• За малку Живот
• За малку Еу
• За малку 500 евра плата
• За малку Правна држава
• За малку Македонија

Автор: Сушанто