„Кај си бе брат“ се јави, со една порака за коронавирусот

Типот има 10% крв во алкохолот, ама муабетот што го направи е на место.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.