Каде ми исчезна средството за дезинфекција?

Жеден коњ, матна вода не пребира: 70% алкохол си е алкохол :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.